BURDA BAHSİ GECEN KİTAPLAR BUYUK KEYİF ALARAK OKUDUĞUM KİTAPLARDIR.
3 posters
SEÇTİKLERİM
FX- Ögretmen
- Post n°2
Geri: SEÇTİKLERİM
hayata fatklı bir gözlede bakabilmek istiyorsaniz şekerportakalı nı okuyun derim
sizin için önemli olan ne?!
bazen uzaklarda ardığımız şeylerın
nasıl olurdada burnumuzun ucunda olduğunu göremeden
yaşayıp gideriz
okuyun nediye bilirmiki
sizin için önemli olan ne?!
bazen uzaklarda ardığımız şeylerın
nasıl olurdada burnumuzun ucunda olduğunu göremeden
yaşayıp gideriz
okuyun nediye bilirmiki
FX- Ögretmen
Macera tarzındaki romanın yazarı Clive Cussler
bu adamın 10 dan fazla romanını okudum daha once kı romanlarında tek bır kahramnı vardı dirk pitt
fakat ılk defa bu romanı craig dirgo ıle sanırım beraber yazılmıs
bur da ılk defa kahramanı degısmı ama guzel surukleyıcı bır kıtap
okumak ısteyen olur sa odunc vere bılırım
okuyan olursada yorum ekleye bılır sevınırım
FX- Ögretmen
- Post n°4
JOHN GRISHAM ORTAK
Onun izine Brezilya'daki küçük bir kasabada rastladılar. Adını ve görünüşünü değiştirmişti, ama aradıkları adam olduğuna emindiler. Onu bulmak için üç buçuk milyon dolar harcamışlardı.
Dört yıl önce, adı Patrick S. Lanigan'dı. 1992 yılının Şubat ayında bir araba kazasında ölmüştü. Kısa zamanda adını duyurmuş bir hukuk bürosunun ortaklarındandı. Güzel bir karısı, yeni doğmuş bir kızı ve parlak bir geleceği vardı. Ölümünden altı hafta sonra, hukuk bürosunun hesaplarında doksan milyon dolarlık bir açık olduğu fark edildi, İşte o anda, onun aslında hâlâ hayatta olduğunu anlamışlar ve çok uzun sürecek bir takibe başlatmışlardı]
tek kelımeyle harika bir roman nefes almadan okuyacaksınız
Dört yıl önce, adı Patrick S. Lanigan'dı. 1992 yılının Şubat ayında bir araba kazasında ölmüştü. Kısa zamanda adını duyurmuş bir hukuk bürosunun ortaklarındandı. Güzel bir karısı, yeni doğmuş bir kızı ve parlak bir geleceği vardı. Ölümünden altı hafta sonra, hukuk bürosunun hesaplarında doksan milyon dolarlık bir açık olduğu fark edildi, İşte o anda, onun aslında hâlâ hayatta olduğunu anlamışlar ve çok uzun sürecek bir takibe başlatmışlardı]
tek kelımeyle harika bir roman nefes almadan okuyacaksınız
ülkügedik6c- Mesaj Sayısı : 353
- Post n°5
öğretmanim seker portakalını okudum gerçekten süper ama öbürlerini okumadım ama okumak isterim en kısa zaman da okuycam
AyGuNeS(aysun dedeoglu)- Mesaj Sayısı : 73
- Post n°6
ben en çok simyacı kitabını merak ediyorum..
ülkügedik6c- Mesaj Sayısı : 353
- Post n°7
öğretmenim size bişey sorazcamçin bn suan 7 egeçtim de hngi kipları öneririsiniz okumam için bn suanlar kemalettin tuğcu okumak istiom okumom güseller ama bangöereler mi de sorazcaktım